site hit counter

≫ Read Free HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition edition by Sten Nordland Literature Fiction eBooks

HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition edition by Sten Nordland Literature Fiction eBooks



Download As PDF : HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition edition by Sten Nordland Literature Fiction eBooks

Download PDF HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition  edition by Sten Nordland Literature  Fiction eBooks

HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET [ Edition]

© Sten Nordland (Författare)

Antal sidor 315

INNEHÅLL

Spänning som överträffar allt ... förgörelsen av Adolf Hitlers skräckvälde och den därpå följande skoningslösa jakten på människor och pengar!

– Bädda för sömnlöshet –
___________________________________________

HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET är en actionladdad historisk thriller om 16 oskattbara oljemålningar – stulna av två SS-officerare. På baksidan av målningarna (en del av nazisternas krigsbyte) finns en kod; nyckeln till SS hemliga nummerkonton i Schweiz – en gigantisk förmögenhet!

Endast en handfull personer har kännedom om att koden till de Schweziska nummerkontona är knuten till den stulna tavelsamlingen, och det skulle dröja 20 år, innan tavelstölden upptäcks. Och nu finns det bara en person, alltjämt kvar i livet, med vetskap om att knäcka koden; Martin Bormann – Hitlers demon bakom kulisserna ... på flykt i Sydamerika.

I händelsernas centrum befinner sig Michael Coe, First Lieutenant i amerikanska Special Forces – en krigshjälte från Koreakriget – som snabbt dras in i en serie av intriger ... alla nationer som fick sina konstskatter stulna av nazisterna vill ha en del av kakan. Därtill italienska New York maffian och finanskungen, Herte Reschko – lika giftig som en kungskobra.

Michael Coe blir beordrad att ”storstäda”. Men saker och ting sker inte alltid som man tänkt sig ...
_______________________________________


‘Briljant kokad nazistsoppa …
Spännande ...? Händelserik ...? Ja, något helt otroligt ... Sten Nordland är mycket fingerfärdig med att väva intriger, gott och väl tillräckligt för ett mästarprov i hantverket klassiskt deckarförfattande. Sten Nordland har med Hitlers Son och Det Rosenbergska Arvet begåvat Sveriges litteratur med en lysande, uppslagsrik thriller – helt framstående i sin genre. All heder till Nordland – en ”stjärna” på de svenska thrillerförfattarnas himmel!’ (Örebro-Kuriren)


’En bok med allvarligt innehåll ...
Den här boken har ett historiskt budskap och kan ses som ett dokument. Mycket av världskrigets grymheter fortsatte under den huggsexa som följde när drömmen om Tredje Riket brast. Det är svårt att läsa de avsnitt som ingående beskriver tortyr, men storyn är så oerhört spännande och engagerande att man fortsätter ... Huvudpersonerna i boken är autentiska och de flesta är välkända för den stora allmänheten. Hitlers Son och Det Rosenbergska Arvet är bara strålande!’ (Bärgslagsbladet)

’En gruvlig historia, när den är som bäst ...
Den här skakande skildringen om Det Rosenbergska Arvet är så historiskt och psykologiskt trovärdig att den närmar sig gränsen till sanningen. Hitlers Son och Det Rosenbergska Arvet är också skriven med schwung – full fart hela vägen. Nordlands förmåga att skapa en fascinerande intrig är utmärkt, och scenväxlingarna är sådana att boken skulle kunna bli ett ypperligt filmmanus.’ (Frank Stockhausen – Litteraturkritiker)


Läs mer – på engelska eller på svenska stennordland.com
_________________________________________

MER OM FÖRFATTAREN STEN NORDLAND

Författaren Sten Nordlands liv är kantat av äventyr ...
Efter avslutade universitetsstudier i ekonomi och statistik i Stockholm började Sten Nordland sin första anställning som kamrer på musikförlaget Europa-Produktion, där bland andra den kommande världsartisten Benny Andersson (ABBA) kontrakterats.
Ett par år senare, efter en kortare anställning som bokföringschef på kreditkortsföretaget Eurocard, blev Sten Nordland sin egen företagare. Att bli stillasittande vid ett skrivbord som bokföringschef var inte Sten Nordlands likör, och det dröjde inte länge förrän Sten startade sitt livslånga äventyr över jordklotet; en odyssé som skulle visa sig bli lika händelserik som framgångsrik.
I dag bor Sten Nordland på Costa Blanca i Spanien, där han på heltid ägnar sig åt författarskap.


HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition edition by Sten Nordland Literature Fiction eBooks

By IrisJÄRNMANNEN FRÅN SPECIAL FORCES: Det Rosenbergska Arvet (Swedish Edition)

”Järnmannen från Special Forces” är helt andlöst spännande rätt igenom – ett fantasiskt författarskap. Sten Nordland vet hur man skriver böcker!

Product details

  • File Size 1632 KB
  • Print Length 434 pages
  • Simultaneous Device Usage Unlimited
  • Publication Date July 31, 2015
  • Language Swedish
  • ASIN B0137K53C4

Read HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition  edition by Sten Nordland Literature  Fiction eBooks

Tags : HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET (Swedish Edition) - Kindle edition by Sten Nordland. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET (Swedish Edition).,ebook,Sten Nordland,HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET (Swedish Edition),FICTION Thrillers Historical,FICTION Thrillers Suspense
People also read other books :

HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition edition by Sten Nordland Literature Fiction eBooks Reviews


By IrisJÄRNMANNEN FRÅN SPECIAL FORCES Det Rosenbergska Arvet (Swedish Edition)

”Järnmannen från Special Forces” är helt andlöst spännande rätt igenom – ett fantasiskt författarskap. Sten Nordland vet hur man skriver böcker!
Ebook PDF HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition  edition by Sten Nordland Literature  Fiction eBooks

0 Response to "≫ Read Free HITLERS SON OCH DET ROSENBERGSKA ARVET Swedish Edition edition by Sten Nordland Literature Fiction eBooks"

Post a Comment